aBUTLLETÍ
N.1 - juliol 07
ESTRENEM BUTLLETÍ

Us presentem el nou Butlletí dels Apartaments rurals de Borredà. És la nostra intenció que sigui mensual. Hi podran trobar les informacions més actualitzades de Can Pistola.

També els informarem de les activitats que es facin a Borredà i als pobles veïns i que siguin d’interès per a vostès. Cada mes rebran un correu electrònic on els avisarem de cada nou Butlletí, i els hi donarem l’enllaç per a trobar-ho ràpidament. Tots els Butlletins, ja editats, restaran a la nostra pàgina web: www.apartamentsrurals.com, per a la seva consulta. Qualsevol informació, suggeriment, nota, col·laboració, …, que ens vulguin adreçar ho poden fer a info@apartamentsrurals.com. Durant l’any farem ofertes especials per els nostres clients. Les anirem publicant en aquests Butlletí.ELS APARTAMENTS RURALS DE BORREDÀ

En aquests moments disposem de tres apartaments, a can Pistola, a Borredà. Estem interessats en poder oferir més apartaments, també a Borredà, i esperem que pugui ser cap a finals del 2008 o principis del 2009.

Cada apartament és una unitat independent. Quan es lloga un apartament, aquest passa a ser la casa de la persona que el lloga.

Els apartaments tenen una capacitat per a dues persones, ampliable a altres dues. L’apartament consta de menjador-sala d’estar, cuina, dormitori i quarto de bany.

L’habitació, té, a la planta baixa dos llits individuals i una llitera de dues places; al primer pis un llit doble i una llitera de dues places; i al segon pis dos llits individuals. A tots tres al menjador sala-d’estar hi ha un sofà llit per a dues places. A la web hi tenen els plànols de cada uns dels apartaments.

La calefacció és central, per radiadors de baixa temperatura (no cremen), i es ecològica, fa servir l’energia geotèrmica (a 70 metres de profunditat) per escalfar la calefacció i l’aigua calenta. No hi ha cap tipus de combustió. Possiblement hem estat els primers a instal·lar una calefacció ecològica d’aquestes característiques, en el món del turisme rural.

La televisió es rep per cable, com a tot el poble. Un sistema que permet tenir un poble net d’antenes particulars, i que dóna més bona qualitat i quantitat de canals.

Disposen de connexió a Internet per ADSL, mitjançant wifi. Cal comprar una tarja amb el codi de connexió, per els dies que es vulgui fer servir.
Els apartaments estan equipats, disposen d’atuells per a la cuina i el menjador; roba d’equipament per les habitacions, cuarto de bany i serveis de taula. Hi ha rentadora de roba, planxa, microones, cuina de vitroceràmica, televisor.

OFERTA DURANT EL JULIOL

Amb motiu de l’estrena del nostre Butlletí, totes les estades que es facin durant aquest mes de juliol del 2007 tindran una bonificació del 20%.PISCINA MUNICIPAL

Tots els nostres hostes podran gaudir d’entrada a les piscines municipals. Un acord entre l’Ajuntament de Borredà i Apartaments rurals de Borredà, ha permés a Apartaments rurals disposar d'entrades per els nostres clients que s'hostatgin a Can Pistola.

Les entrades se'ls entregaran cada dia, al forn de pa, Fleca Freixa, carrer Berga, 3, al passar cap a la piscina.

Ens cal un control de les entrades perquè Apartaments rurals les ha de liquidar a l'Ajuntament.LES RESERVES

Tenim un mòdul de reserves totalment automatitzat, funciona on line. Sempre està actualitzat i les dades de reserves són totalment fiables.
En fer una reserva, a l’introduir les dades, si hi ha ocupació del que demana no deixa fer la reserva, si la reserva es fa, un cop omplertes les dades i finalitzat el procés, és totalment segur que la reserva s’ha registrat. El justificant de la reserva és imprimir la mateixa quan finalitza l’entrada de les dades, i juntament amb el justificant bancari de la paga i senyal són els documents acreditatius de la reserva. Un cop acabada la reserva, administració envia un correu electrònic amb les dades de la reserva i la indicació del camí per arribar a Borredà.


AGENDA D’ACTES DEL BERGUEDÀ

Juliol
Dia 1:
Berga Trobadories d'en Guillem de Berguedà - II Trobada Internacional de Música Antiga
19:00 h. Pels carrers de Berga - Actuació de Ministrils del Raval, Cercaviles d'inspiració medieval. Més Informació: www.trobadories.org

Berga Trobadories d'en Guillem de Berguedà - II Trobada Internacional de Música Antiga
21:00 Claustre de Sant Francesc. Concert de Zapico II, interpretant repertori barroc amb Guitarra barroca i Tiorba. Més informació: www.trobadories.org
Dia 2:
Berga Trobadories d'en Guillem de Berguedà - II Trobada Internacional de Música Antiga
21:00 h. Claustre de Sant Francesc. Favola in Música, presentant el seu espectacle " Una hora amb els barrocs" . Més informació: www.trobadories.org
Berga Trobadories d'en Guillem de Berguedà - II Trobada Internacional de Música Antiga
22:30 h. Claustre de Sant Francesc. Concert de Xazzar, interpretant música tradicional balcànica i zíngara. Més informació: www.trobadories.org
Dia 3:
Berga Trobadories d'en Guillem de Berguedà - II Trobada Internacional de Música Antiga
22:00 h. Església de Sant Joan. La Perla Scaramazza, interpretant grans obres del repertori renaixentista. Més informació: www. trobadories.org
Dia 4:
Berga Trobadories d'en Guillem de Berguedà - II Trobada Internacional de Música antiga
21:00 h. Església de Santa Eulàlia. Recital d'orgue a càrrec de Santiago Pereira, interpretant clàssics del repertori barroc. Més informació: www.trobadories.org
Dia 15:
Bagà Mercat Medieval de Bagà
Tot el dia. diverses activitats.VOL REBRE GRATUÏTAMENT EL BUTLLETÍ

Si vol rebre mensualment i gratuïtament el nostre Butlletí, o vol que d'altres persones el rebin, pot deixar-nos les dades:

 
E-mail
Nom
Cognom
Pais
Subscriuries

 

CROMA 5 -- Diseño de webs
Borredà Turisme
Butlletí de Borredà
Canpistola
Slud i Nutrició
Ajuntament de Borredà
butlleti.net
butlleti.net
teliad - el mercado para los enlaces de texto
butlletí.net
butlleti.net

 

Web dissenyada per Croma 5 – Miquel Esteve